Kaća Grujić je danas izašla iz porodilišta, a srećni tata Marko Gobeljić je došao po mladu mamu i ćerku Katju.

Njih dvoje su već pozirali sa nosiljkom brojnim novinarima, ali Kaća nije odolela a da ne pokaže kako je kuća okićena za njihov doček. Sve je prepuno ružičastih i zlatnih balona, a pevačica je pozirala sa bebicom u naručju pod diskretnim svetlom i bleskom zlatnih tračica.

"Dobrodošla kući, princezo naša", napisala je Kaća na svom Instagramu, a kolege i koleginice redom ostavljaju lajkove i pozitivne komentare. "Bože, koliko je ovo lepo", poručila joj je kuma Andreana Čekić.

Kaća je još pred porodilištem izjavila da je najsrećnija na svetu i da se njen osećaj ne može opisati rečima. "Ne možemo još da kažemo na koga liči, nadam se da liči na mene, a da ima plave oči. Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući.

Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, tu je i moja svekrva, moja mama, Marko. Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati", kazala je mlada mama. Sigurno su se mama i svekrva i potrudile oko divnog dočeka, jer je trpeza postavljena tako lepo da je Kaća i nju odlučila da prikaže!

posluzenje u kuci kace grujic
Instagram / katarinagrujic.doll 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna