Katarina Grujić i Marko Gobeljić ne mogu biti srećniji. Njihova ćerka Katja je stigla kući i ponosni roditelji uživaju u prvim danima odrastanja svoje mezimice. Fudbaler nije mogao da sakrije suze kada je prvi put video ćerku, a njeno rođenje ističe kao najvažniji dan u životu.

"Za Katarinu i mene je ovo najvažniji dan otkad smo se rodili. Beba i Katarina su dobro, što je meni najbitinije", poručio je Marko, a Kaća se nadovezala da će joj u odgajanju bebe pomagati njena majka i svekrva.

“Ne možemo još da kažemo na koga beba liči, ja se nadam da liči na mene. Najviše vremena ću ja provoditi sa bebom, naravno, ali tu su moja svekrva i moja mama, Marko. On je plakao kad je video ćerku, to su emocije koje se ne mogu opisati,” izjavila je Kaća koju je suprug obradovao skupocenim poklonom. Naime, pevačica se na Instagramu pohvalila "Cartie" narukvicom koju je dobila, a kojoj je cena oko 7.000 evra.

Gobelja kupio Kaći poklon
Instagram/KatarinaGrujic. Doll 

"Najbolji muž", napisala je Katarina u opisu fotografije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna