Katja je najzad stigla, a roditelji su joj se neizmerno obradovali. Ponosni tata Marko Gobeljić već je objavio i prvu fotografiju ćerke na Instagramu, a čestike pristižu sa svih strana. Ipak, jedna se posebno izdvojila. Andreana Čekić, koja je bila i kuma Kaći na venčanju, na posebno dirljiv način joj je čestitala novu životnu ulogu.

"Kumo, prijatelju moj, lafčino moja. Od prvog susreta smo se složile u svemu i vremenom postale dva nerazdvojna brata! Uvek si bila tu za mene, podržavala me, razumela me, navijala za moje radosti! Danas si postala majka, a ja od sreće upravo pravim diskoteku u kući i slavim dan kad sam te srela! Čestitam! Ovaj dan je poseban, kao i svaki do sad, a posebno od sad! Vaša ljubav je posebna i zaslužili ste dane pune sreće! Dobro nam došla, Katja. Voli vas vaša Kumi", napisala je Andreana.

Iako je mnoge iznenadilo što je Andreana bila kuma Kaći, Grujićeva je nakon venčanja otkrila da su bliske već godinama.

"Andreana je jedna od mojih najbližih prijateljica i osoba od poverenja, ne znam ko bi bolje od nje obavljao tu funkciju. Ona i Markov kum Jovan bili su pravi tandem na svadbi. Što se poklona tiče, od Andreane sam dobila divan skupoceni prsten, a muzika je došla usputno", rekla je za "Story" tada

.Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna