Vladan Savić i njegova izabranica Jovana stavili su tačku na dugogodišnju ljubav. To je pevač potvrdio na svom Instagramu istakavši da mu je bivša verenica podarila nešto najvrednije, ćerku Anđeliju, ali da ljubav nije dovoljna kako bi se njihova zajednica održala.

"Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji", napisao je Vladan na Instagramu i zamolio za privatnost.

"Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala",  dodao je Savić na pomenutoj mreži.

Vlada i Jovana postali su roditelji 2019. godine, a on je istakao koliko je priželjkivao da postane otac.

" Otkad znam za sebe pričam kako živim za to da osnujem zdravu i brojnu porodicu. Tako sam vaspitan. Radujem se svemu što me čeka. Siguran sam da ćemo se Jovana i ja lako izboriti sa svim obavezama, a uvek možemo da računamo na pomoć najbližih", govorio je Vladan svojevremeno za "Hello" kada je istako da su on i Jovana odmah "prepoznali"

"Nas dvoje smo od prvog dana ‘profunkcionisali’. Imali smo sreću da se nađemo i prepoznamo, a dalje je sve išlo spontano i fino", rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna