Lazar Vuksanović, najstariji sin Ace Lukasa, i njegova izabranica Ana, venčali su se juče u ckrvi Sabora srpskih svetitelja, a zatim i u restoranu u koji je došla matičarka. Slavlje je počelo oko podne, a najveseliji je bio ponosni tata. Pevač je u crkvu došao u pratnji trubača, a mladencima je otpevao i pesmu uz koji su odigrali prvi ples. Na pitanje šta je poklonio sinu za svadbu, pevač je zagonetno odgovorio:

"Poklonu se u zube ne gleda. Ja poklanjam onoliko koliko sam u mogućnosti", rekao je, a Vuksanovićev prijatelj je dodao da je Aca za sina i snaju spremio poseban dar.

Lukas čeka da njegov prijatelj, koji je investitor, uskoro počne s gradnjom luksuznog kompleksa, pa da kapariše nekretninu za sina, piše Kurir.

"Ovo iznenađenje Aca još uvek nije saopštio sinu i snajki, ali će sad saznati. Lukas je zaista mnogo vezan za decu. Nijedno ne odvaja. Jeste da vodi buran život, ali za naslednike i unuku uvek nađe vreme. Bio je presrećan kada je dobio prvu unuku, ali sada i on i njegova prva supruga Ceca jedva čekaju da dobiju unuče od najstarijeg sina - tvrdi naš izvor i napominje da je Lukas odavno odlučio šta će sinu i snajki biti svadbeni poklon. Nema sumnje da će sve biti kako je pevač isplanirao, jer su Aca i njegov producent Saša Mirković i te kako profitirali od učešća na Pesmi za Evroviziju '22. On je folkeru za samo mesec dana, koliko je trajala fama oko ovog festivala, zakazao više od 100 nastupa u zemlji i inostranstvu. S obzirom na to da je Vuksanović najplaćeniji pevač, nema sumnje da će i ostaloj deci u narednim godinama obezbediti još po jedan krov nad glavom", kaže izvor.

ATA / Antonio Ahel, MONDO / Nenad Kostić Lazar Vuksanović i njegova izabranica Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna