Raskid nikad ne pada lako, ali Dragica Zlatić je kraj ljubavi doživela zaista dramatično - pevačica kaže da je zbog teškog emocionalnog stanja oslabila čak 10 kilograma.

Mlada pevačica je dugo krila svog dečka od očiju javnosti, a prvi put je odlučila da ga pokaže svima kad su zajedno proslavili njen rođendan u maju ove godine. Bio je to izvesni Mladen iz Beograda, a dame su tada bile oduševljene načinom na koji joj je izjavio ljubav - neobičnim vatrometom u ponoć, o kojem je Dragica toliko pisala na svom profilu.

Kako se ova ljubav završila? "Razlog su laži, definitivno. To je ono što najviše mrzim, to me je razočaralo. Mislim da to nisam zaslužila... Toliko me je voleo da me je lagao", ispričala je pevačica za Blic. "Kao i svako glupo žensko mislila sam da je to bila jedna bajka, ali se ispostavilo da nije", razočarana je Dragica.

"Kao što vidite ja sam se osušila, smršala sam 10 kilograma. Toliko sam govorila o toj ljubavi, međutim, to je puklo. Sad malo patim, ali biće bolje", kazala je pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna