Anastasija Ražnatović je raskinula sa dečkom! Vest stiže kao apsolutni šok budući da su njed dečko Đorđe Kuljić i ona planirali život i brak i čak se pisalo da su kupili zajednički stan.

Međutim, prema zvaničnom saopštenju, njih dvoje su raskinuli ljubavnu vezu, a ističe se da je jedini razlog to što su sve manje vremena provodili zajedno. Nakon pet godina ljubavi, kako kažu, nije bilo treće osobe u ovoj priči, već su Anastasija i Đorđe bili preokupirani  putovanjima i poslovnim obavezama.

Mnogi su se pitali, zašto je Cecina ćerka bila sama u Dubaiju početkom godine? Pa ipak, niko nije očekivao ovakav rasplet...

Anastasija otišla u toplije krajeve i pokazala zanosno telo! Instagram

Njihova ljubav je dugo odolevala razdvojenosti, jer je Đorđe živeo u Novom Sadu pa je mlada pevačica uglavnom putovala kod njega, pa nazad u Beograd. Dugo je pričala i kako joj taj aranžman u potpunosti odgovara,  jedno vreme je živela s njim u Novom Sadu i govorila da je to njena oaza mira. Onda je kupovina stana u elitnom beogradskom naselju pokazala da su spremni za promene.

Ipak, popularna Cecina "Tasa" bila je vrlo odmerena i rezervisana na pitanja novinara od eventualnom venčanju. Obično je govorila kako je za to još rano i da je ona suviše mlada da o tome misli. Zajednička nekretnina je mnogima bila znak da je svadba u izgledu, ali očigledno da ljubav nije izdržala iskušenja dugih razdvojenosti. Lepotica kao što je Anastasija moći će zaista da bira - šta vi mislite?

ATA / Antonio Ahel Lepa ćerka Cece Ražnatović pleni pažnju svih, a glavno pitanje je - kad će veridba i venčanje?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna