Hande Erdžel i Kerema Bursina je publika zavolela kao Edu i Serkana u popularnoj TV seriji "Pokucaj na moja vrata", a dvoje turskih glumaca su dugo krili da su i privatno u vezi.

Tek kad je otkriveno da su zajedno na godišnjem odmoru na Maldivima, odlučili su da priznaju svoju ljubav i ona se, oko godinu i po dana odvijala uglavnom pred očima javnosti. Međutim, sad je Hande odlučila da raskine sa Keremom, ali svojim pratiocima niije rekla ništa o tome. Blizu 30 miliona njenih pratilaca uživa u snimcima bivše mis Turske iz Londona, gde je crnokosa lepotica potpuno sama. 

Ni Serkan, odnosno Kerem se još uvek ne oglašava, ali turski mediji pišu kako je jak ego i jedne i druge zvezde bio glavni kamen spoticanja. Čini se da je glumačka sujeta ipak ugasila ljubav za koju su mnogi mislili da vodi pravo u brak, kao i u seriji u kojoj su glumili.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna