Dara Bubamara se s tugom sprema za 8. mart, jer na dan koji druge žene slave, ona odlazi na groblje.

Sve do 2011. godine ovo je je i za nju bio poseban praznik, jer je upravo taj dan bio rođendan njene majke. Međutim, njena voljena Mica Adžić je preminula 2011. godine, a njenu smrt je pevačica, kako kaže, jedva izdržala.

"Ona mi je bila oslonac, gurala me kroz život", rekla je svojevremeno Dara. Majka ju je hrabrila ovim rečima: "Sine, ti si sada svoj čovek, teraj napred i samo glavu gore. Znaj da je mama ponosna na tebe i sve što si napravila. Sada imaš svoju porodicu, brini se o njima."

Darina majka je bolovala od povišenog šećera i visokog pritiska, a onda je operisala kamen u žuči. Posle operacije se neko vreme dobro osećala, bila vrlo raspoložena. "A onda je odjednom poklekla", ispričala je pevačica. "Drago mi je što se nije mučila i što je preminula na mestu gde je godinama bila zaposlena, okružena ljudima s kojima je radila."

Dan kad je mama rođena ima zauvek posebno mesto u Darinom kalendaru. "Na 8. mart ću ustati, popiću kafu, dobiću poklone od prijatelja i otići ću na groblje jer je mojoj majci 8. marta rođendan", rekla a je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal" s očima punim suza. Ona se još nije oporavila od prošle godine kad su joj preminuli i svekar i svekrva. "Oni će to zauvek biti za mene", rekla je tada.

Izvor: Lepa&Srećna