Kad umru roditelji, postanete nekako "ničiji". Baš tim izrazom opisuje gubitak majke i oca Snežana Babić Sneki.

Pevačica je bila izuzetno vezana za njih, a kako kaže, bili su joj velika podrška. "Moja mama je šila sve kostime, još pamtim one koje mi je sašila za moj prvi solistički koncert", ispričala je Sneki u emisiji Sceniranje. "Tata je voleo da me gleda, mi smo bili jako bliski, bili smo lepa porodica.

Roditelji su me podržali u mojim nastojanjima da budem pevačica. Ne mogu da odvajam mamu i tatu. Tata je otišao ranije, ali gubitak majke sam teško podnela. Kada vam odu roditelji kao da postanete ničiji. To je neverovatna praznina. Kažu da vreme leči sve, ali mislim da ipak ne može", rekla je Sneki.

Majka je teško bolovala, a pevačica je tada neprekidno bila uz nju. Sahranu je organizovala daleko od bilo kakve medijske pažnje, majku je ožalila u tišini, ali nikad nije propustila da spomene kako je ona bila jedina osoba u koju je imala poverenja.

"Majka je bila moja najbolja drugarica", govorila je pevačica. Otac joj je preminuo 2009. godine, a majka 2017. godine, ali tuga za njima ostaje duboko u srcu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna