"Dovoljno je da zatvorim oči i da mogu sasvim jasno da razgovaram sa majkom i sad!"

Ovim rečima Jelena Karleuša otkriva koliko je snažna njena veza sa Divnom od koje smo se oprostili pre dve godine. Pa ipak, i danas pevačica priželjkuje da joj se pruži bar još "jedan dan, jedna noć" koju bi provela sa majkom. Upravo takva je i pesma uz video snimak koji je Jelena po prvi put objavila na svom Instagram nalogu.

Na snimku Divna nosi zeleni turban na glavi jer je u tom periodu bila na lečenju od karcinoma, ali ipak vedro maše ćerki koja je snima i smeši se pred kamerom.

Divna Karleuša
Instagram / karleusastar 

"Gubitak majke bio je ostvarenje najvećeg životnog straha", ispričala je Jelena za Kurir. "Divna je umrla, da zlo bude veće, u periodu kad mi je u privatnom i poslovnom smislu bilo najteže i kad mi se ceo svet rušio, i to javno, na svim naslovnim stranama. Kao da je život smislio najgori mogući scenario da bi video kako miš igra na usijanoj ploči. Tako muče životinje u eksperimentima", opisala je pevačica.

"Moja majka je bila i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obeležila na najlepši mogući način", kaže Jelena. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna