Evrovizija se, prema onome što dešava na društvenim mrežama, još nije završila na društvenim mrežama! Dok se analiziraju nastupi i komentarišu i dalje koreografije i frizure, dva pobednika - zvanični, Italijani i srpske "moralne pobednice" Uraganke - kao da ne osećaju nikakav uzajamni rivalitet.

Svi su bili oduševljeni na samoj završnici finala u Roterdamu, kada su Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić pritrčali Damijanu Davidu i ostalim članovima benda Maneskin i zagrlile ih čestitajući im na pobedi.

Sada su se Italijani "revanširali", odgovorivši bez dvoumljenja na mali izazov koji su im postavili reporteri. Naime, kada su ih upitali da li bi mogli da odigraju koreografiju na pesmu "Loko loko", svi su bili spremni kao zapete puške. Prva je počela gitaristkinja Viktorija, ali se odmah pridružio i fatalni frontmen, koji je čak uspeo da otpeva i refren naše pesme. 

Niko nije ostao ravnodušan - jasno se čuje njegov glas, dok peva "Hajde budi loko lokooooo... ". Mediji su već izveštavali kako su posle prvog poznanstva zaiskrile varnice između Damijana i naše Sanje Uraganke. Lepa Kruševljanka se, nakon finala, u garderobi među drugaricama već pohvalila "Biću ja njemu žena, videćete!" Ostaje da vidimo!

 Izvor: Lepa&Srećna