Godine planiranja da se malo odmori tokom zimskih meseci konačno su dovele do toga da Ceca Ražnatović otputuje na Maldive ove zime.

Odmah posle tog odsustva odjeknula je i vest o raskidu folk pevačice i Bogdana Srejovića s kojim je bila u vezi duže od godinu dana, a mnogi su slutili da je upravo ova pauza bila smišljena. Međutim, upravo je Ceca sad prekinula ta nagađanja i objasnila da su januar i februar, u principu, na estradi "mrtvi meseci".

"Ljudi tada pobegnu malo u toplije krajeve, ali se meni uvek nešto izjalovi. Sve nešto planiram i kada treba da se desi ja upadnem u neke obaveze, uvek se nešto dešava. Sada sam sebi rekla "Vidi Svetlana, ima da ideš na odmor!" ali na pasivni, potpuno pasivni odmor. Inače, volim takve odmore, ne volim ono gde su žurke i treske, gde moraš da se doteruješ i sređuješ, meni je toga preko glave zaista", priznala je Ceca za Grand Online.

ceca raznatovic
ATA / Antonio Ahel 

Poslednji put je upravo sa Bogdanom Ceca bila na kratkom odmoru u Beču, koji je iskoristila za šoping o čemu svedoči i naša bogata galerija slika. Prošlog leta je u više navrata odlazila na kraća putovanja, obično povezana i sa nastupima, dok joj je tokom boravka na Kipru stalno bila puna kuća gostiju. 

ATA / Antonio Ahel Moda za 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna