Mustafa Sandal se verio sa Melis Sutsurup, 19 godina mlađom izabranicom sa kojom je u vezi već tri godine. Bivši muž Emine Jahović objavio je ovu vest na svom Instagram profilu.

Popularni par je podelio i niz zajedničkih fotografija, a među njima su i slika divne bele torte sa njihovim imenima, kao i porodični portret. Ono što je neke medije navelo da pogrešno objave kako su se Mustafa i Melis venčali je slika njihovih ruku na kojima su burme. Otuda i izmišljena priča kako se Melis odlučila za crnu venčanicu.

Zaljubljen par je samo obavio jednostavnu ceremoniju veridbe u prisustvu svojih članova porodice, a Melis je jasno napisala "On mi je danas verenik, a sutra će biti ljubav mog života." Mustafa i njegova verenica su objavili i zajedničko saopštenje kojim se zahvaljujuju svima što su s njima podelili sreću, poslali poruke, zvali telefonom ili im čestitali preko društvenih mreža. 

Kako pišu turski mediji, venčanje popularnog muzičara i lepe plavuše zakazano je za jun. Podsetimo, Melis 7. juna slavi rođendan, a prošle godine joj je Mustafa čestitao nežnom i romantičnom porukom: "Jednog dana u tvoj svet uđe jedna žena i s tobom podeli i srce i dušu. Shvatiš da su ljubav i hrabrost te žene, zapravo, lepet anđeoskih krila koji te stalno diže u visine."

Melis je, pre neki dan, podelila na svom Instagram nalogu i pozivnicu za venčanje, koja otkriva i kog datuma ovaj par zaista staje na "ludi kamen".

Instagram / melissutsurup Verenica Mustafe Sandala, Melis Sutsurup je 19 godina mlađa od njega.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna