Emina Jahović je, pored pevačke karijere, započela i biznis sa kolekcijom šminke, a i dalje ima brojne obaveze sa decom pa je došao trenutak za predah.

Pevačica se odlučila za alternativni detoks a tokom ove terapije primeniće više metoda za čišćenje organizma. Najpoznatiji svima je oporavak pomoću biljnih čajeva, a to je ono što i sami možete da pokušate kod kuće. 

Da podsetimo, jedan od najjačih je čaj od koprive, jer povećava lučenje urina pa pomaže da se organizam brzo oslobodi toksina, a deluje i kao antioksidans. Lekari preporučuju i čajeve od crvene deteline, breze, čička, sikavice i maslačka.

Emina praktikuje i drevnu ajurvedsku metodu ispiranja usta uljem. Potrebno je jedan gutljaj ulja mućkati po ustima oko jednog minuta ili dok se ne oseti kako je sadržaj usta počeo da peni. Zatim se ono ispljune, a treba voditi računa da se ni kap ne proguta. Najbolje je, za ovu svrhu, koristiti nerafinisano maslinovo ili susamovo ulje.

Takođe, Emina pije i vodu tretiranu kristalima, čita odabranu literaturu, a naročitu pažnju je privukla i njena fotografija na kojoj se vidi aparatura za krio terapiju. Ovo je ista terapija kakvu koristi i Novak Đoković za oporavak posle teških mečeva ili tokom priprema za turneju. Šta je sve Emina primenila na detoksu, pogledajte u galeriji slika.

Instagram / jaemina Čajevi, specijalna voda, mućkanje ulja...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna