Pevačica Danijela Martinović zamolila je prijateljice na društvenim mrežama da joj napišu iz kog razloga su srećne što su žene, a onda ispričala ono što joj se dogodilo tokom lokdauna.

"Na početku lokdauna i celog straha sa kojim smo svi bili suočeni, moje prijateljice Ana, Doris, Brigita, Nela i ja odlučile smo svaki petak u 21.00 sat družiti se preko video poziva s namerom da jedna drugoj budemo uteha, oslonac, ohrabrenje i inspiracija. Na jednom od naših druženja tema je bila ta da je svaka od nas trebalo da kaže svakoj od nas koja je to osobina zbog koje je, po našem mišljenju, ona posebna"", započela je svoju priču Danijela, a potom i objasnila gde je nastao problem:

"Bilo je tu divnih opisa, ‘iskrena‘, ‘pouzdana‘, ‘hrabra‘, ‘topla‘, ‘duhovita‘... i to nam je išlo vrlo lagano, ali zatim je došao malo veći izazov, a on je bio taj da je svaka od nas trebala izgovoriti koja je to osobina zbog koje svaka od nas misli da je posebna. I tu je nastao problem", napisala je Danijela.

"Nijedna nije mogla da izusti za sebe lepu reč. Krenule smo da ohrabrujemo jedna drugu i na kraju smo uspele. Spretno sam ih navodila podstičući ih da osveste svoje lepe osobine, a onda sam došla na red ja i nastao je tajac… nisam znala šta bih rekla. Gledala sam njihova lica koja su me bodrila a onda sam uspela da izgovorim... sretna sam jer kroz život ronim na dah! ", otkrila je pevačica pa poručila:

"Mnogo nam je prirodnije da se ljutimo na sebe, od sebe da zahtevamo, osuđujemo, ali sebe pohvaliti bilo je mnogo teže, gotovo nemoguće. Hvala mojim divnim prijateljicama, hvala svim dragim ženama koje su na putu moga života bile i jesu moja inspiracija", napisala je Danijela a sa njom su se poistovetili brojni prijatelji koji su joj ostavili komentare.

"Divna priča i tako, istinita, prijateljice su blago neprocenjivo", "Pametna i jaka žena može dotaknuti nebo. A kad ima odane prijateljice onda i celi svet", "Slične se sličnim raduju", "Divne ste..uz prijateljice žena nikada neće biti usamljena, prijateljstvo treba negovati", samo su neki kod komentara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna