Ceca Ražnatović veoma je vezana za roditelje i često je isticala da su je u svemu podržavali, podjednako i otac Slobodan i majka Mira. Oni žive u Žitorađi i, po sopstvenoj želji, retko se pojavljuju u medijima.

Zato je najvećem delu javnosti nepoznato kako oni izgledaju, a posebno kako su izgledali nekada. Jedna stara fotografija, na kojoj je pevačica s majkom, otkrila je da je i ona, baš kao i Ceca, nosila kratku kosu. Ipak, mnogi komentarišu da je Cecina ćerka Anastasija preslikana baka.

Cecina mama je bila učiteljica dok je otac obavljao posao mašinbravara i trgovca. Ona i sestra Lidija strogo su vaspitvane,a pevačica priznaje da joj roditelji nikada nisu oprostili to što nije završila fakultet.

"Bila sam odličan đak i planirala sam da studiram psihologiju, ali me je život odveo na drugu stranu. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera nikada nisu bili dovoljni mojim roditeljima. Nisu mi oprostili to što nisam nastavila da se školujem i završila fakultet", rekla je jednom prilikom Ceca.

ATA / Antonio Ahel Mama i ćerka, slučajno, u istim čizmama istog dana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Cecina mama je bila učiteljica dok je otac obavljao posao mašinbravara i trgovca. Ona i sestra Lidija strogo su vaspitvane,a pevačica priznaje da joj roditelji nikada nisu oprostili to što nije završila fakultet.