Mladen Mijatović i Dea Đurđević u emotivnoj vezi su pet godina, a prošli su razne izazove: od teške saobraćajne nesreće koju je voditeljka doživela 2019. godine, dugog oporavka, pa i glasina da se rastaju zbog njegovog neverstva. Iako nisu stali pred oltar, uživaju u zajedničkom životu, a Dea ističe da priželjkuje proširenje porodice.

"Mi živimo zajedno, to mu dođe kao neka vanbračna zajednica. Ja se šalim da je on velike zvezde dečko. Jako sam ponosna na njega", rekla je Dea, a onda progovorila i o prinovi.

"Kao neko ko se igrao sa pištoljima kao devojčica nije mi padalo na pamet da razmišljam o udaji. A sada... Živimo zajedno, mislim da bismo bili divna porodica. Svejedno mi je kog pola će biti dete. Kada su ranije bake pričale "samo da je živo i zdravo", ja u to nisam verovala, ali sada razumem. Nije mi bitno kog je pola, samo nek je zdravo ", rekla je za "Kurir" Dea.

Mladen se nedavno osvrnuo na njihovu vezu i istakao da ih je saobraćjna nesreća koja se dogodila Dei naučila da ne planiraju ništa.

"Ne opterećujem se venčanjem, vreme će pokazati da li će nešto da se dogodi ili neće. Sve ono što se desilo Dei pokazuje da čoveku u sekundi može da se promeni ceo život. Zato svakog dana živim punim plućima i trudim se da ga iskoristim na najbolji mogući način, a šta bude, biće. Ništa ne planiram unapred. Važno je da sam Deu osvojio i da smo zajedno. Trudio sam se da pridobijem njenu pažnju, a to sam uspeo zahvaljujući svom životnom motu. Za sve moraš mnogo da se potrudiš i oznojiš da bi ostvario cilj, tako sam i ja osvojio njeno srce pre nešto više od pet godina. Od tada smo zajedno", rekao je Mladen.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna