Dragana Mirković je na meti zloupotrebe pa je hitno objavila poruku u kojoj upozorava svoje pratioce da je prijavila lažne reklame za dijetu koje se šire koristeći njeno ime, prezime i lik.

Naime, na ovoj reklami je prikazana njena fotografija uz sliku nekog soka, a ispod nje je napisano: "Dragana Mirković izgubila je 20 kg za mesec dana bez dijeta i treninga", sugerišući da je za njeno mršavljenje zaslužan upravo sok sa slike. Pevačica je preko njega napisala velikim slovima "Laž!!!" i navela da je ova reklama prijavljena kao sajber kriminal. 

dragana mirkovic zrtva prevare
Instagram / dragana_mirkovic 

Ovo nije prvi put da je Dragana žrtva prevare, jer brojni sajber kriminalci pokušavaju da se okoriste njenom ogromnom popularnošću. Mnogi se sećaju i navodnih nagradnih igri na Fejsbuku u kojima je njeno ime, takođe, zloupotrebljeno. Važno je da ne nasedate na razne preporuke proizvoda za mršavljenje ili lečenje na društvenim mrežama, već da se obavezno konsultujete sa lekarima pre upotrebe bilo kog od njih.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna