Dragana Mirković slavi danas svoj 54. rođendan, a već satima se na njen Instagram nalog slivaju čestitke kolega, prijatelja i članova porodice. 

Da podsetimo, folk zvezda je rođena 18. januara 1968. u Kasidolu, kraj Požarevca. a danas živi sa suprugom Tonijem Bijelićem i decom Manuelom i Markom u Austriji. Ona je već trideset godina u samom vrhu estrade, a mnogima je i omiljena koleginica. Među čestitkama su se našle i poruke Lepe Brene, Hanke Paldum, Tanje Savić, Goge Sekulić i mnogih drugih.

Maja Marijana nije propustila da spomene da rođendan popularne Gage pada baš na Krstovdan, što se u narodu smatra dobrim znakom.

"Hvala Ti što si mi ulepšala detinjstvo svojim postojanjem i predivnim pesmama, hvala Ti na nesebičnom prijateljstvu i svemu što si uvek srcem činila za mene, hvala Ti što si jedna, jedina i neponovljiva!

Srećan Ti rođendan, institucijo moja, samo posebni i veliki se rađaju na ovaj sveti dan, volim te", napisala je Maja u svojoj čestitki. 

Instagram / lepabrenaa, Instagram / dragana_mirkovic Evo ko joj je sve čestitao!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna