Dragana Mirković je izuzetno posvećena porodici, a njena najveća ljubav je njen muž Toni Bijelić.

"Uz njega mi je sve bilo lakše, naravno, kad znaš da imaš svoju oazu mira, sve je lakše", rekla je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal". "Kad imaš porodicu kraj sebe, sve rane se leče. Nisam sretala samo dobre ljude u karijeri, bilo je i onih lošijih, ali sam uz njih naučila da me neke stvari ne bole tako kao nekada.

Nije lako sačuvati brak van javne scene, a zamisli kad imaš ljude koji žele da pokvare tvoju idilu. Bilo je ljudi koji su hteli da nas razdvoje, bile su priče, natpisi... Ali mi smo kao jedno, nemoguće nas je zavaditi. Imala sam sreću da pronađem osobu koja je slična meni, pogotovu nama sa estrade", kaže folk zvezda.

Jedan od najtežih trenutaka bio je kad je Toniju otkrivena aneurizma. "Ne znam ni kako se saznalo da je bolestan, nisam krila nikad od javnosti nešto, ali ovo nisam ja rekla. Nisam davala nikakve izjave, jer sam toliko bila zabrinuta, da sam bila u nekom stanju bunila, a pred njim sam bila jaka. To je za meni bio veliki šok, mlad čovek, nisam mogla to da shvatim, ali na sreću, pobedili smo sve to, sad je sve dobro", rekla je Dragana.

Prema njenim rečima, u braku dugom 21 godinu ima samo sitnih nesuglasica. "On jeste sličan meni, ali nekad mu prekipi moja flegmatičnost, ja uvek kažem: "Ma pusti, nemoj...", a on ne može da veruje da sam uvek takva, pa mi kaže: "Dokle ćeš više da trpiš". Ja nekad pre prećutim, sakrijem se i isplačem, nego da kažem nešto."

Izvor: Lepa&Srećna