Dragana Mirković poznata je kao osoba vedrog duha kojoj malo šta može da skine osmeh s lica. Iako se po njoj retko može videti da nešto nije u redu, zdravstveni problem iz detinjstva koji joj se povratio, otežao joj je obavljenje svakodnevnih obaveza.

Pevačica je operisala kuk još kao dete, međutim, poslednjih godina je osetila da joj se stanje pogoršava pa je bila prinuđena da se podvrgne još jednoj operaciji.. Bilo joj je veoma naporno da nastupa, čak joj je i kretanje bilo otežano, prenosi "Star".

"Problem s iščašenim kukom javio se godinu dana po rođenju, tada sam imala jednu operaciju, ali sam sada morala da odem na drugu i da rešim problem, tačnije, da operišem kuk", ispričala je pre nekog vremena pevačica kojoj je ovo iskustvo bilo jako traumatično.

"Do druge godine bila sam po bolnicama, dugo u gipsu, na terapijama, odvojena od majke jer joj nisu dozvoljavali da bude sa mnom. Za mene je to bila strašna trauma, dugo sam se plašila bolnice, imala sam noćne more. Košmarni snovi potrajali su do tinejdžerskih dan, budila sam se u strahu vrišteći. Kada sam jednom prohodala kako treba nisu mogli da me zaustave, da me nateraju da sednem da jedem. Bila sam izrazito nemirno dete. Kasnije se ispostavilo da je naš kum bio dobar prorok", ispričala je Dragana jednom prilikom.

Izvor: Lepa&Srećna