Goga Sekulić podnela je zahtev za sporazumni razvod braka od supruga Uroša Domanovića. Kao razlog za kraj zajednice duge šest godina navodi se da su im odnosi zahladneli usled česte razvodvojenosti. Izvor upućen u odnos pevačice i svetskog prvaka u điju-đicu otkriva da njih dvoje već dve godine ne žive zajedno zbog poslovnih obaveza, te je razvod bio logičan sled.

"Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sve sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno je daljina bila jača od nas. Prioritet nam je naš Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo fantastičnu komunikaciju i uvek će tako biti", rekla je za Kurir Goga, koja je ipak  na svom Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom.

Pevačica je sada objavila prvu fotografiju nakon priznanja o razvodu, a pored nje je bio njen sin Vasilij Andrej koji je njena životna motivacija i radost.

Goga se razvela
Instagram/Goga Sekulić 

 “Majčinstvo me je promenilo, ali u razumnoj meri. Iako me prate brojne predrasude, uvek sam vodila normalan život i imala zdrave navike. Sada su prioriteti mog sina i moji - zdrav san, redovna ishrana i osmeh. Sve želje i obaveze svode se samo na jedno - da njemu bude dobro, rekla je tada i istakla da će sina vaspitavati onako kako je i ona sama odgojena", ispričala je za Hello" nedavno Goga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna