Seka Aleksić nikada nije skrivala da kuburi s kilogramima i da joj je jako teško da održi dobru liniju. Ipak, zbog toga se nikada nije loše osećala jer smatra da je izgled stvar ukusa, te i sama nikada ne komentariše kilažu drugih ali na svoj račun često ume da se našali.

"Smatram da je relativna stvar da li je neko mršav ili debeo i da je to stvar ukusa. Ja nikada nisam komentarisala tuđi izgled ili zaradu jer smatram da je to nekulturno. Kada naiđem na neki simpatičan komentar, rado se našalim na svoj račun",  objasnila je pevačica nedavno i naglasila da višak kilograma prati kroz ceo život.

"Za sebe često kažem da ću umreti debela i gladna, jer stalno kuburim s kilogramima. To je sastavni deo mog života i to će me verovatno uvek pratiti",  priznala je Aleksićeva  nedavno za "Alo!" koja se sada odlučila na promene. Poradila je na ishrani, ali i skratila svoju dugu kosu.

"Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda jednostavno sam preterala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava ", kaže  Aleksićeva koja je uspela da smrša čak 10 kilograma.

Izvor: Lepa&Srećna