Sanja Kužet poslednjih godina postala je zaštitno lice "Zvezda Granda". Emisije ne propušta, osim kada je u pitanju viša sila. Zato je sve iznenadilo kada u jednoj od nedavnih emisija nije poželela dobro veče gledaocima. Saša Popović je otkrio da je odsutna zbog bolesti, a voditeljka se sada prvi put pojavla otkako se oporavila.

"Dobro se osećam sada i to je najvažnije. Nije me obišao taj omikron, kao i većinu stanovništva. Uspela sam da izbegnem koronu sve ove godine, ali omikron me je na kraju pokosio. Bio je uporan i to je trajalo. Ja sam se sve vreme dobro osećala, ali ne toliko dobro da bih bila u punom sjaju da bih mogla da radim svoj posao. Mesec januar mi je bio u znaku kuće i porodice",  kazala je voditeljka za Informer i istakla da joj korona virus nije ostavio posledice.

Sanja je nedavno otkrila da se pre voditeljskog posla koji je započela na tadašnjoj "BK televiziji", zarađivala novac na drugi način.

"Kao šesnaestogodišnjakinja koja je bila zanesena modom radila sam modne revije, kampanje i reklame. Radila sam u beogradskim modnim agencijama. Roditelji nisu bili za to da se otisnem van naših granica, a kao gimnazijalki to mi je bio dovoljan džeparac, na koji sam bila ponosna. Kasnije je usledila ljubav prema televiziji, koja je vremenom postala moj profesionalni poziv", ispričala je Sanja nedavno za "Kurir".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna