Danica i Lazar Ristovski stavili su tačku na brak dug 42 godine. Kao razlog su naveli to što su emocije izbledele, a glumac je istakao da su se na ovo odlučili jer nisu želeli nikome ništa da dokazuju.

"Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina", rekao je za magazin "Gloria" Ristovski i dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku. Njihova razvod iznenadio jeste iznenadio javnost ali komšije glumačkog para tvrde da su primetili promene u njihovom ponašanju.

"Videli smo da se nešto čudno dešava. Lazara odavno nismo videli, samo Danicu, a i nju retko jer snima dosta. Lazar je veliki šmeker. Danica je prava dama uvek sređena. Bilu su pravi par. Ali, onda je po kraju počelo da se šuška da su se razišli. Svi smo bili u šoku. Onda je počelo da se šuška da možda ima neku mlađu? Ko zna šta se tu izdešavalo", rekla je za "Super TV" jedna starija gospođa, a u apoteci koja se nalazi u blizini stana u kom su živeli tvrde da je Danica povučena.

"Danica vodi računa o zdravlju, pa često dolazi da kupuje suplemente. Vitamini D, C, kao i cink i magnezujem je nešto što uvek mora da ima. Nije previše pričljiva, a i svi je gledamo kao tetku Lilu iz serije ‘Igra sudbine‘. Ovde je po kraju svi tako zovu. Deca kada je vide doživljavaju je ozbiljno i kada prođu pored nje viču ‘Tetka Lila‘",  kažu u apoteci.

Komšije su potvrdile da Lazara ne viđaju često u poslednje vreme, a i da je uvek u žurbi i kada ga vide.

"On je znao da se komšijama uvek lepo javi sa osmehom, da popriča, ali poslednjih meseci pre nego su se rastali, uvek je bio ozbiljan, uđe u kola i nikom se nije javljao. A kada mu s eneko javi, samo mahne i kaže da žuri. Priča se da mu je smetalo što Danica snima po 12 sati i što nikada nije kod kuće. Kada dođe, umorna je odmah zaspi, a onda iz kuće izađe u 6 ujutro. I tako poslednjih dve godine. Baš mu je to smetalo, pa je se posvetio festivalu sa sinom koji radi, a kada ima vremena ode i do Crne Gore - kaže jedna komšinica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna