Posle više od četiri decenije braka, Danica i Lazar Ristovski se razvode. Budući da su važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni Srbije, mnoge zanima šta je razlog da dvoje ostvarenih ljudi posle toliko godina krenu dalje odvojenim putevima.

"Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina", rekao je Ristovski za magazin "Gloria" i dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku.

Par se razišao dostojanstveno i ostali su u dobrim odnosima, a imovinu, čija se vrednost procenjuje na više od miliona evra, ostaviće sinovima Petru i Jovanu

"Lazar je poslednjih meseci uglavnom boravi u njihovoj kući u Glavatičićima kod Kotora, u Crnoj Gori, a glumica je okupirana snimanjem treće sezone "Igra sudbine". Danica se posvetila samo poslu i svaki slobodan trenutak koristi da vidi unuka. Nije nam bilo jasno što je Lazar stalno u Crnoj Gori, ali sad smo sve povezali. Poslednjih meseci samo smo dva puta videli Ristovskog u Zemunu. Šetao je sam i zamišljen Kejom", kaže za Kurir komšinica poznatog para.

Ristovski je, kako su pisali mediji, prošle godine renovirao objekat na moru, a kuću u Zemunu godinama je pokušavao da proda, ali niko za nju nije želeo da plati 400.000 evra. Pored dve luksuzne nekretnine, vredne više od miliona evra, par je tokom četiri decenije braka stekao i jahtu, a predmet razvoda biće i uspešna produkcijska kuća "Zilion film"-

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!