Glumac Lazar  Ristovski  je potvrdio da se razvodi od svoje supruge Danice nakon 42 godine braka. Ovaj par je važio za jedan od najskladnijih, a upoznali su se još na Akademiji.

U braku su dobili dva sina, Petra koji je filmski producent i reditelj, i Jovana koji je završio ekonomiju. Stariji sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok je mlađi Jovan sa suprugom Ljiljanom prošlog septembra dobio naslednika Bogdana.

Brak su gradili na temelju poštovanja i ljubavi a, kako je glumac potvrdio za Gloriju, ni danas između njih nije stao neki drugi muškarac ili druga žena. Čini se da je razlog razvoda braka to što je ljubav, prosto, izbledela.

"Ne postoji univerzalni recept za očuvanje braka jer su u pitanju ljudi različitih karaktera.  Lazar me je osvojio na prvoj godini studija hrabrošću i lepotom, autentičan je i na prvi pogled se izdvaja iz mase. I danas uzdrhtim kad se slučajno sretnemo, svaka reč je suvišna", pričala je Danica za Gloriju. 

lazar i danica ristovski.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna