Danica i Lazar Ristovski rešili su da stave tačku na brak dug 42 godine jer su, kako kažu, emocije izbledele. Glumac je istakao da su se na ovo odlučili jer nisu želeli nikome ništa da dokazuju.

"Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina", rekao je za magazin "Gloria" Ristovski i dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku.

Par se razišao, čini se,  u dobrim odnosima, a imovinu, čija se vrednost procenjuje na više od miliona evra, ostaviće sinovima Petru i Jovanu. Petar se iselio iz njihovog porodičnog doma i sada je u njihovoj kući  na brodu u Glavatičićima kod Kotora, dok se  Danica okrenula prijateljima Milici Milši i Žarku Jokanoviću sa kojima sarađuje u popularnoj seriji "Igra sudbine".

"Najlepše je sa mojom Danom",  napisala je Milica Milša uz footgrafiju na kojoj je nasmejana Danica.

 A fotografiju sa Danicom objavio je i Žarko.

"Naša Danica, zvezda i drugarica",  poručio je on uz fotku sa snimanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!