Ana Bekuta teško je podnela odlazak svog partnera Milutina Mrkonjića, s kojim je u ljubavi bila gotovo čitavu deceniju. Često je isticala da joj je upravo on bio životna nagrada. Nakon rastanka nije joj bilo lako da nastavi dalje, ali kao umetnica, snagu je pronašla u muzici. Odluka da nastupi za Novu godinu obradovala je i njene fanove i one koji su joj bliski jer je pokazala da nije klonula duhom.

Prvi nastup nakon Mrkine smrti za Anu je bio posebno emotivan i, kako je istakla ,najlepši koncert u njenoj dugogodišnjoj karijeri. Iako je slomljena zbog gubitka Ana je na binu kročila s osmehom na licu.

"Nakon više od mesec dana sam stala na pozornicu i tamo me dočekala snaga vaše ljubavi. Bilo je neverovatno. I bilo mi je preko potrebno", napisala je Ana nakon nastupa u Banjaluci a potom i pokazala kako je izgledao nastup na Trgu Krajine.

"Upravo sam primila ove snimke iz vazduha. Kažu da je na Trgu Krajine u subotu bilo 35 hiljada duša. Verujte mi da sam osetila zagrljaj svakog od vas. Prelepi su ovi snimci iz neba. Da vidimo kako je izgledalo za one koji nas gledaju od gore", poručila je Ana.

Ana i Mrka važili su za jedan od najstabilnijih parova na našoj javnoj sceni. Iako je njihova ljubav imala razne izazove, uspevali su da ih prebrode, a voleli su se deset godina.

Kurir / Damir Dervišagić, ATA / Antonio Ahel Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna