Maja Berović, kao što je i planirano, svoje prvo dete donela je na svet u Austriji, koja joj je godinama primarna baza. Sa suprugom Alenom u braku je pet godina, a u vezi mnogo duže, a najzad im se ostvaro san da postanu roditelji. Sinu su posle mnogo razmišljanja odlučili da daju ime Lav. Alen je sve vreme bio uz suprugu,a sin će odrastati na relaciji Austrija - Srbija.

 "Suprug i ja niz godina živimo u Austriji. Naš sin odrastaće tamo gde budemo mi, sigurno će to biti na relaciji Austrija‒Srbija, a u Bosnu ćemo ga voditi kod naših rođaka. Moja majka živi u Bosni, tako da će baka imati pune ruke posla.

 Inače, Maja je nedavno otkrila zbog čega je baš sada poželela da se ostvari kao majka.

"Gradila sam karijeru, da sam se posvetila majčinstvu, ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno ja sam ostvarila to što sam htela u životu. Pre par dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat", rekla je Maja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna