Posle perioda koji su obeležile silne muke posle venčanja Ljube Perućice i bivše voditeljke Katarine Kolozeus, njih dvoje konačno imaju i razloga za sreću.

Pevač i njegova žena odlučili su da sivi februar u Beogradu prekinu luksuznim godišnjim odmorom. Javili su se fotografijama sa Maldiva, a obožavaoci su oduševljeni Katarininom vitkom figurom. Perućica je, takođe, uspeo da smrša pa i on više nema tako veliki višak kilograma.

Razmenjuju nežnosti daleko od Srbije: Ljuba Perućica uživa na plaži, a njegova žena puca od s*ksepila instagram/ljubaperucica

Nije ni čudo što je nasmejano poručio: "Ljudiii, voda je bezveze, a i sunce je jako pa moram da se krijem ispod palme dok pijem ledeni kokosov koktel. Niste ništa propustili... Dobro možda malo! Šalim se, ovde je BRUKA", napisao je Ljuba.

"Nije mi loše, ne mogu da se žalim", napisala je njegova žena uz svoju sliku sa bazena. Da podsetimo, Katarina je nedavno ispričala kroz kakve muke je mladi par prošao u poslednje vreme.

U njenoj kući su svi bili bolesni od korone i svi sa teškim simptomima. "I mama i tata su mi bili u bolnici, i baka koja je tih dana pala i slomila kuk i otkazana joj je jedna operacija srca koju je trebalo da ima, samim tim nisu mogli ni da joj operišu kuk, i na sve to je još dobila koronu", ispričala je Katarina. Muž joj je pokazao koliko je voli, bio sa bakom, pomagao ženi da je presvuče. 

Kako je ona otvoreno rekla, Ljubi ništa nije bilo teško i, koliko su bili teški, to su bili ujedno i lepi trenuci jer je imala prilike da se uveri koliko na njega može da računa.

Instagram / katarina_kolozeus Pevač i njegova žena uživaju na godišnjem odmoru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

 Izvor: Lepa&Srećna