Ljubavna priča Vesne i Đoleta Đoganija dobija novi zamah na svaki Dan zaljubljenih, jer se oboje potrude oko poklona i lepo provedu na romantičnoj večeri.

Ipak, da nije sve u poklonima, već u pravoj ljudskoj pažnji, potvrdila je i Vesna Đogani koja kao najromantičniji gest opisuje trenutak kad je stigla kući posle ugradnje silikona. U to vreme, Đole i ona još nisu živeli zajedno, a Vesna je pokušavala da, onako u zavojima, sama obavi sve što treba i legne u postelju.

"Ja sam tada prvo dva sata plakala i pokušavala pametnica da sve sama uradim i nisam mogla i onda sam ga ipak nazvala i bukvalno je došao u pidžami i papučama", ispričala je Vesna za Grand. Bila joj je potrebna pomoć oko svega, nije mogla čak ni da legne sama, već ju je Đole polako spustio u krevet.

"Rekao mi je da sam tvrdoglava što ga nisam odmah pozvala da mi pomogne i sutradan je ponovo došao da me podigne, čak me je umio, oprao mi zube i oprao mi kosu", priča Vesna za koju je ovo bio njegov najromantičniji gest. Ističe kako su sad već zajedno "milion" godina, odlično se poznaju i jedno drugo umeju da iznenade na najlepši način. Ipak, dani posle njene operacije ostaju, očigledno, u sećanju zauvek.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna