Deca moraju da se osećaju sigurno i voljeno u porodičnom okruženju, ali da li je li poljubac u usta najbolji način za izražavanje roditeljske ljubavi?

Iako brojni psiholozi smatraju da to nije dobro jer deca oponašaju svoje roditelje i takav čin mogu da ponove sa drugom decom ili osobom, a stomatolozi upozoravaju na bakterije koje se mogu razmeniti putem pljuvačke, brojne javne ličnosti to rade. Među njima je i Vesna Đogani, koja to smatra potpuno prirodnom pojavom.

"Ljubim svoju decu u usta. Sina sam prestala da ljubim kad je ušao u pubertet, negde u petom, šestom razredu. Meni je potpuno prirodno da se deca ljube u usta i nije mi jasno zašto to osuđuju, pazim samo kad sam našminkana. Zagrljaj i poljubac nas leče. Svi oko mene grle i ljube decu u usta, ne znam zašto je to štetno, i u inostranstvu sam to videla da je to normalno. Pedijatar mi je čak rekao da je to normalno i da tako jačam imunitet svom detetu. Đole takođe ljubi svoju decu", rekla je pevačica za Kurir. 

Vesna se možda ugledala na slavnog Dejvida Bekama, koji uprkos nemilosrdnim kritikama nastavlja da ljubi ćerku Harper u usta.

"Želimo da pokažemo našoj deci ljubav. Ljubim svu svoju decu usta. Bruklina možda ne, već je odrastao, pa bi to bilo malo čudno, ali ja sam veoma nežan prema svojoj deci. Tako su odgajali mene i Viktoriju i tako se i mi odnosimo prema našoj deci", rekao je jednom prilikom fudbalski as.

Zbog istog se na meti oštrih kritika našla i Ana Nikolić koja je objavila fotografiju na kojoj je čerku Taru ljubila u usta.

Šta vi mislite o ljubljenju roditelja i dece u usta kao činu privrženosti i ljubavi?

 Izvor: Lepa&Srećna