Mediji već danima unazad govore o ljubavnom brodolomu u porodici Đogani. Naime, vesti oko navodne prevare Đoleta Đoganija punce naslovnice novina. Prašina se digla, a sada se već polako strasti smiruju i evo kakvu odluku su doneli. Da li stavljaju tačku na svoj dugogodišnji brak?

Prema rečima medija od razvoda supružnika nema ni traga ni glasa, jedina stvar koja je bila uslov ostanka u braku jeste da žena sa kojom je Đole prevario Vesnu dobije otkaz. Ona je inače njihova dugogodišnja poslovna saradnica, završavala je sve što ima veze sa njihovom karijerom i nikada nije želela da se eksponira u javnosti. Snimci na kojima se Đole Đogani ljudi sa pomenutom ženom su osvanuli u emisiji "Paparaco lov".

Šuška se da Vesna neće da pravi preveliku pompu pre svega zbog dece i medija, a ni ne oglašava se po pitanju ove teme ni na društvenim mrežama, ni u novinama. Poznato je da oni imaju skladan brak, a Vesna je više puta govorila o tome da veruje svom suprugu i da se mnogo vole od samog početka veze. Nedavno je Đole istakao da nisu venčani, već da žive zajedno i da imaju dvoje dece.

Da li je ovo kraj velike ljubavi, videćemo u narednom periodu kada se par bude oglasio.

Izvor: Lepa&Srećna