Vesna Đogani, supruga Đoleta Đoganija, živi miran i skladan porodični život, koji je nedavno bio uzdrman pričom o njegovom neverstvu. Pevačica uprkos glasinama potpuno veruje svom supurugu, koji je učestvovao u formiranju njene ličnosti i koji je, pored njene majke, najbolje poznaje.

Kada je napunila godinu dana, njena majka Sretena je jedva sastavljala kraj sa krajem. Zatrudnela je vanbračno s Vesninim ocem, čiju podršku nije imala. Sretena je bila primorana da usred nemaštine ćerku ostavi u sirotištu u Zvečanskoj.

"Moja prva sećanja su tužna, ali su mi pomogla da se izgradim u životu. Drago mi je da postoje ljudi koji danas vraćaju veru u život. Moram da kažem da sam ja na jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, kristili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vreme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje", rekla je Vesna u "Pulsu Srbije" koju je odrastanje u siromaštvu naučilo da bude skromna.

"Kako sam ja rasla i sazrevala i kroz razgovore sa stručnim licima bolje sam razumevala sebe. Ono što je siromaštvo prouzrokovalo kod mene je da radim više. Da se uvek više trudim, da zaradim. Ja i sa malo mogu da napravim mnogo, i da je red,rad i disciplina ključ uspeha. To je važno da se kaže ljudima. Iza mene je 20 godina rada, a posledice siromaštva su te da ja danas budem veoma skromna, žena koja se nikada ne predaje i koja ne odustaje - kaže Vesna koja je usmerena na vaspitanje dece.

"Kao majka i roditelj sa svojom decom muž i ja razgovaramo svakodnevno i pokušavamo da ih usmerimo na pravi put", bila je iskrena pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna