Aleksandra Prijović i Filip Živojinović godinama su u skladnom braku i imaju sina Aleksandra. Pevačica je od samog upoznavanja znala da je on pravi čovek za nju, ali joj nije bilo svejedno kada je Filp odveo u porodični dom Živojinovića. Pred Brenom je posebno imala tremu.

"Sada sa njom imam odnos kao sa majkom. U početku nije bilo tako, i to zbog mene, bilo me je sramota, iskreno. Brenu i Bobu poznajem godinama, pevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu kao odjednom, u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htela sam da me zemlja proguta. Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo",  ispričala je Aleksandra za Svet, prenose mediji.

Aleksandra je svojevremeno otkrila kakav je neobičan poklon od Filipa dobila na prvom sastanku

"Filip je čovek na kome vidiš da je dobar. Uvek mi je bilo bitno da neko ima dobru dušu, a njegove oči zrače tom dobrotom, što sam primetila čim smo se upoznali", izjavila je pevačica emisiji, prenosi „Grand online“, a zatim ispričala kojim neobičnim gestom ju je sadašnji suprug osvojio.

"Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem da donese. Ja sam rekla ništa, jer znate kako je u početku – nit ste gladni, nit ste žedni. Međutim, insistirao je da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu",  izjavila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna