Samo jedan susret bio je dovoljan da Filip Živojinović shvati da je Aleksandra Prijović žena njegovog života. Bobin naslednik je istakao da je od prvog trenutka sve bilo prirodno, te i da je odmah znao da će sa pevačicom stupiti u brak.

"Od prvog dana smo bili jedan tim i funkcionisali smo kao jedna duša i jedno telo. Sve je bilo nekako prirodno i ja sam joj posle samo deset dana zabavljanja rekao: ‘Ja ću se tobom oženiti jednog dana'",  ispričao je Filip svojevremeno, a venčanje se dogodilo u junu 2018. godine. Od tada oni uživaju u bračnoj sreći koju je upotpunilo rođenje sina Aleksandra, u martu 2019. godine. Ipak, sada su se pojavili navodi da Aleksandra navodno ima ljubavnika. Pevačica tvrdi da ta priča ni najmanje nije uzdrmala njihovu sreću.

 "Glupa je priča da imam ljubavnika. Ne znam čime je to uopšte izazvano, ali se zna kakva je bila namera. Kada je čuo tračeve FIlip se smejao a i ja zajedno sa njim. Između nas postoji poverenje koje niko sa strane ne može da poljulja. Čak jedno drugom nikada ne proveravama telefone, jer nismo ljubomorni. SIgurni smo u našu ljubav", kaže Aleksandra koja je za Informer progovorila o navodnoj preljubi. Iako odlično funkcionišu Prija je otkrila da ima nešto što zamera suprugu.

"Ja sam Devica u horoskopu i veoma sa pedantna, pa me nervira kada Filip ostavlja stvari svuda po kući,a ja moram da idem i da skupljam za njim. Oko toga mu s vremena na vreme prigovaram, jer volim da je sve na svom mestu", bila je iskrena ona.

 Izvor: Lepa&Srećna