Kako je 2021. godina na izmaku, vreme je za novogodišnje ukrašavanje domova. Pevačica Aleksandra Prijović praznike obožava, a u njenoj kući jelka je odavno okićena. Najpre zbog dvoipogodišnjeg sina Aleksandra, koji kao i svako dete priželjkuje novogodišnje poklone.

"Jako volim praznike, već sam okitila jelku, možda malo ranije nego što treba ali imam dosta obaveza u decembru pa ne bih stigla", rekla je pevačica koja će godinu iza nas pamtiti po lepim stvarima.

"Prethodnu godinu najviše ću pamtiti po vremenu koje sam provela sa sinom, jer sam zbog cele ove situacije dosta vremena provela kod kuće što mi je i najlepše tokom ove korone. On svaki dan priča o Deda mrazu i Novoj godini, on jedva čeka poklon i svaki dan gleda ispod jelke", ispričala je Aleksandra za "Grand Online" i dodala da u njihovoj kući uveliko vlada novogodišnja euforija.

Prija je kao dete razvedenih roditelja uvek dobijala duple poklone, ali jednu situaciju posebno pamti.

"Kada sam bila mala, jednoj maminoj drugarici nisam persirala, sećam se da sam dobila batine, nisu bile strašne ali je vikala na mene, na to često pomislim. Posle toga nikada nikome ko je stariji od mene nisam rekla ti, pa i dan danas kada upoznajem nekoga uvek persiram, iako mi kažu ‘nemoj‘, to mi je ostalo za ceo život. To bih volela da naučim i mog sina", prisetila se Aleksandra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna