Da detalji čine modne kombinacije posebnim, odavno je poznato. Toga se drže sve dame koje prate modne trendove. One jako dobro znaju koliko samo jedna sitnica, bilo da je u pitanju ešarpa ili torbica, pravi razliku u stilskom izražavanju.

Ipak, ono što pravi najveću raziliku je odabir obuće, pa su dva potpuno identična izdanja drugačija ako poneste ravnu obuću ili visoke potpetice. Štikle nam daju drugačije držanje, pa i farmerke i bela košulja dobijaju potpuno drugu dimenziju ako ih kombinujete uz ženstvenu obuću, što nam je odlično pokazala Aleksandra Prijović.

Otkako se pojavila na sceni pevačica je doživela pravu modnu transformaciju i danas njena stilska izdanja budno prate sve devojke. Ona dobro zna kakav uticaj ima na društvenim mrežama, pa izuzetno vodi računa kako će se pojaviti na sceni, a kako će izgledati u ležernoj šetnji sa sinom.

Njena odevna kombinacija koju je ponela na snimanju novogodišnje programa svima je privukla pažnju, a dame su posebno oduševile njene čizme, koje su "must have" komad za ovu sezonu.

ATA / Antonio Ahel Aleksandra Prijović na snimanju novogodišnjeg programa u čizmama koje su hit sezone

 Izvor:Lepa&Srećna