Srđan Timarov već 21 godinu živi s velikim bolom. Njegova majka Klara Mandić ubijena je 9. maja 2001. godine. Kako su mediji tada prenosili, ubica je zločin planirao, a kobnog dana je pozvonio na vrata stana na Bežanijskoj kosi, gde je živela, upucao je, a potom i zapalio stan kako bi prikrio dokaze.

Motiv za ovaj surovi zločin je, prema pisanju medija, bilo koristoljublje. O ovoj tragediji koja mu je zauvek promenila život, glumac ne govori često, a u jednom od retkih intervjua u kojima se dotakao ove bolne teme, istakao je da mu je gubitak majke najveća rana.

"Kad krene, ona je nekako ... Predodređeno joj je bilo da se bori. Išla je gladno i hrabro u život. Živela je u jako velikim potezima i jarkim bojama. Tragično je stradala. Ako govorimo o nekim najvećim bolovima u životu, to je što sam tragično izgubio majku. Ja to na svoj način nosim. To jeste ona rana koja se pretvori u zvezdu, pa ti sija, da znaš kako da ideš. Ali, ni sam kvantitet nije to koliko smo godina mi proveli zajedno, nego koliko je toga u meni od nje ostalo. Mislim da je to važnije u roditeljstvu, nego biti svaki dan tu i skuvati supicu",  rekao je u emisiji TV lica na RTS svojevremeno glumac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna