Da 2019. godine život otpočne daleko od rodnog Beograda, Kristinu Kovač su naveli, između ostalog, i zategnuti porodični odnosi. Kada su se i oko čega tačno Kristina i Aleksandra posvađale, nije poznato, ali nije tajna da su godinama u lošim odnosima.

"Ja sam najbližu sestru izgubila 1996. godine. Ona je mene izgubila danas. Žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila grubim rečima i stavovima na temu njenog odabira životnog partnera. Znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela, što sam se ugojila, što ne čuvam ljubomorno ugled koji moja porodica ima. Otkako se rodilo, skoro pet godina, moje dete nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, a sada opet nema",  priznala je Kristina još u septembru 2014. godine. Činilo se da su sestre Kovač možda ipak našle zajednički jezik, ali Kristina je ponovo uzbrukala strasti.

"Moj odlazak u Švedsku o meni govori baš mnogo - najviše o tome šta mi je u životu najvažnije. A raznorazni prijatelji, saradnici, dalja i bliža rodbina sleš kreativni Ambasadori - valjda znaju šta o njima govori izbor koji su oni napravili. To je važno, da upoznaju sebe bez laži, prevare i ukrašavanja", napisala je između ostalog na Instagramu Kristina a mnogi su shvatili ovo kao još jednu javnu prozivku koju je uputila sestri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna