Goca Lazarević je imala izuzetno teško detinjstvo, jer je otac vrlo rano odlučio da ide u Nemačku, a majka je krenula za njim.

Kako se pevačica i danas seća, majka nije želela da izgubi ljubav svog života, ali se pokazalo da joj je u inostranstvu veoma teško bez dece. Zato je odlučila da se ipak vrati i, prema Gocinim rečima, jedva je izmolila dozvolu za to od muža. Međutim, upravo pri povratku u Srbiju dogodila se teška i tragedija.

"Poginula je u saobraćajnoj nesreći, u automobilu koji je vozio moj brat od strica", ispričala je pevačica. "Nikada više je nisam videla.

Uvek sam posle toga imala snove da se mama vraća. Decenijama sam je prizivala. To je bio proizvod moje mašte i prizivanja. Nekada sam je prepoznavala, a nekada ne. Tata se nakon toga nezvanično ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigde u blizini da pobegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd", otkrila je.

Kako Goca kaže, izuzetno joj je nedostajala majčinska ljubav. "Kada su bili roditeljski sastanci, sama sam odlazila na njih, a onda sam gledala sve one majke i maštala sam koja bi volela da bude moja majka. Tako sam gledala i profesorke i nastavnice", ispričala je Goca brišući suze.

Zbog svih tih događaja, pevačica je sa 15 godina otišla u Beograd, gde je živela kod rodbine svoje maćehe. Maćehin sin jedinac ju je svakodnevno tukao iz ljubomore. To je bio razlog da i iz ove kuće ode i otpočne samostalan život.

Izvor: Lepa&Srećna