Bivši učesnik "Zvezda Granda" i finalista tog takmičenja Jasmin Hasić preminuo je u 37. godini. Njemu je nedavno dijagnostifikovan tumor na bubrezima zbog čega je operisan u Turskoj. Međutim, bolest nije uspeo da pobedi. U "Zvezdama Granda" se takmičio u sezoni 2013/2014, a nakon završetka takmičenja snimio je pesmu pod nazivom "Umrla je ljubav“ , koja je inspirisala istinitim tragičnim događajem.

"Umrla je ljubav, najveća na svetu umrlo je mila, sve u meni s njom slomljena krila, ja nisam u letu porušeno sve je, što je vredelo

I kako da se pomirim da dalje moram ići sam tražim neki smisao da ostao bi normalan"

Jasmin je bio u srećnom braku sa Jasminom koja je nekoliko dana pre njegove smrti ostavila je dirljivu poruku na društvenim mrežama.

"Na kraju samo trag naših dela ostaje... Sve ostalo nije važno. Ni novac ni slava. Samo ono što jesmo i što nosimo u sebi. Glavu gore! Kad život pokaže kandže, ti pokaži borbenost. Milion puta se slomi srce da bi postalo celo. Samo najjači postaju najbolji. A meni, meni srce k’o kuća, toliko te ljudi voli i ceni, ni zamisliti ne možeš. Ponosan budi. Možemo mi sve " napisala je pre samo par dana njegova supruga sa kojom ima dvoje dece.

Izvor: Lepa&Srećna