O Petru Grašu nikada se nije pisalo kao od kada je stupio u vezi s Hanom Huljić. Pevač koji je bio poznat samo po svojim hitovima, nikada nije privlačio pažnju dešavanjima iz privatnog života.

Bio je u stabilnoj vezi čak 24 godine s koleginicom Danijelom Martinović, pa je zato vest da su se rastali bila pravi šok za sve. Neki saosećaju s Danijelom, drugi podržavaju Petra, ali pravu istinu o razlozima rastanka znaju samo njih dvoje. Pevač tvrdi da je iznenađen interesovanjem javnosti za njegov ljubavni život,

"Ni nama nije jasno kakav se hajp stvorio oko svega. Svesni smo svega i naših pozicija, ali nismo hteli da postanemo "hrvatski Megan i Hari", ona i ja smo povučeni, a našli smo se u žiži jer nas konstantno love. To nije jednostavno, mediji su tu da pišu. Huljići su zadovoljni. Svi smo izuzetno srećni i zadovoljni. Trudimo se ne maltretirati ljude. Tonči je briljantan čovek ", rekao je Petar koji je jako srećan što će uskoro postati otac.

"Još nisam postao otac, videću kada se to dogodi. Ja volim decu, sad kad dođe moje dete nadam se da ću pružiti njemu ljubav kao što su i meni pružili",  rekao je Grašo i otkrio da li je dobio poklon za Dan zaljubljenih.

"Nisam dobio nikakav poklon, bio sam u hotelskoj sobi i pripremao se za nastup. Ja sam srećan iskreno, ovo je moj posao, a romantičnih večeri će biti. Ja ću sebi prirediti Dan zaljubljenih u Splitu samo neki drugi dan. Ja sam romantičan, ništa preterano. Treba pogoditi trenutak, postoje trenuci kada ne treba biti romantik. Trudim se da voljene ljude obradujem sitnicama. To je način na koji ja manifestiram romantiku", rekao je Petar, pa se dotakao trudnoće izabranice Hane.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna