Suzana Mančić sve češće daje savete o životu i ljubavi, pa nije ni čudo što je mnogi pitaju zašto je došlo do razvoda njenog braka.

 "Muž i ja smo, jednostavno, prestali smo da razgovaramo", otkrila je popularna "loto devojka" u emisiji Jutro na TV Prva. "Između nas je zavladala tišina i počela da se razvija distanca", objasila je zgodna voditeljka i naglasila da su za ljubav i partnerski odnos najvažniji istina i razgovor.

"Ko god stupi u brak želi da to bude zauvek", rekla je Suzana, "i meni je žao zbog mog razvoda. To je bolna prekretnica u životu i muškarca i žene, ali nije osnovano uvreženo mišljenje da razvodom žena postaje raspuštenica a za muškarce kažemo da su slobodni."

Prema njenim rečima, prava istina je da oni izlaze iz odnosa koji ih je na mnogo toga obavezivao, dok ženi ostaje sve - škola, vakcine i briga o deci. "Ipak, to su možda samo nasleđeni stereotipi i danas se to menja", zaključila je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna