Milica za sebe kaže da je poštena i skromna devojka, da ima 25 godina i da traži sličnog momka - nekog ko želi da se ostvari kao suprug i otac. Želje je opisala u oglasu koji je nalepila na banderu, a on je brzo stigao do društvenih mreža i sad se širi Srbijom.

Ona je, kako kaže, zdrava, obrazovana i ostvarena i nije joj bitan ni fizički izgled, ni imovno stanje mladoženje već istinske vrednosti na kojima bi trebalo da počivaju brak i porodica. Traži  muškarca koji "želi da provede život sa lojalnom osobom koja je spremna da bude najbolji prijatelj i podrška i u najtežim trenucima u životu".

Milica dodaje i da joj je važno da kandidat bude pošten, vredan, zreo i stabilan muškarac koji želi porodicu. Osim toga, Milica traži nekog ko je "u kontaktu sa svojim osećanjima".

"Život je kratak, ne propustite šansu da upoznate osobu o kakvoj možda sanjate, ako Vam je dosta nepoštenih, nezrelih devojaka, sponzoruša, onih koje ne znaju šta žele...", napisala je Milica koja živi u Beogradu.

Dodala je i svoju mejl adresu, a traži samo da joj kandidat pošalje motivaciono pismo - treba da navede zbog čega zaslužuje šansu za izlazak sa njom.

Izvor: Lepa&Srećna