Nepisano je pravilo da žena menja frizuru kada prolazi kroz neki izazovni životni period. To je potvrdila i pevačica Danijela Marinović, koja je odlučila da osveži svoj izgled nakon raskida emotivne veze s Petrom Grašom.

Naime, pevačica koja je godinama verna istoj frizuri - pažu i plastinastoj boji - sada ima šiškice koje su joj "skinule" 10 godina s lica. Novim imidžom pohvalila se na Instagramu, a komplimenti samo pristižu.

"Pred-novogodišnje osveženje... Nama su pripreme za 2022. već počele",  napisala je odlično raspoložena Danijela u opisu fotografije na kojoj se vidi nova frizura.

"Divna si", "Predivna u svakom pogledu", "Večna devojčica", samo su neki od komentara na Danijelin novi imidž. Ipak, ovo nije jedina promena na koju se Danijela odvažila otkako je prekinula s Grašom.

"Nula pozitivna krvna grupa sam i često su me savetovali kako se za tu krvnu grupu jede meso, da smo mi mesojedi. Obzirom da je moj otac mesar, to mi je bilo prirodno i kroz veliki period života odgovaralo. Ipak, pre godinu dana nutricionisti su me savetovali da izbegavam meso, nisu bili radikalni po tom pitanju ali kako sam ga izbacila s jelovnika, prirodno je meso skroz iščeznulo jer sam počela bolje da se osećam. Puna sam energije, nemam želučanih tegoba, nisam umorna nakon obroka. Izuzetno sam srećna što sam gotovo slučajno izbacila meso i osetila jednu novu dimenziju", rekla je za "Gloriju" pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna