Zlata Petrović imala je srećno detinjstvo koje je prekinuto kada je imala 15 godina. Prema običajima u selu u kom je živela, bila je prinuđena da sklopi rani brak i kasnije je iz njega pobegla. To je za nju bolna tema, kao i odrastanje bez biološkog oca, kog je upoznala tek kada je imala 20 godina.

"Ja sam upoznala svog oca u 20. godini. Nikada do današnjeg dana da li je to stvarno moj biološki otac. Ja to nisam proverila. Međutim, kako mi je majka rekla, to je on. Ja nisam imala pravo da se mešam u njihov život i njihovu sudbinu ", rekla je u emisiji "Nedeljno popodne sa Leom Kiš" pevačica koja uprkos svemu odrastanje smatra jednim od lepših perioda života.

"Poželela bih svim generacijama moje detinjstvo. Kada nemaš mnogo, ti ideš da ostvariš to što nemaš i boriš se. Nismo bili mnogo siromašni, mama je pevala, očuh je svirao, ali mama je volela kocku. Jedan dan smo imali džak para, drugi dan ni cvonjka. Takav kod je imala... Ona je bila sve! I domaćica, i majka, sve, ali mora da postoji nešto što ruši tu divnu sliku. Sada su ti poroci u neku ruku i moderni, ali tada to nikako nije bilo primer. Izgubila je sebe, izgubila je život, ali kada vratim film, tako je moralo da se desi. Nedostajala mi je majka, nije bila kući, pevala je, bila je odsutna... Falilo je te neke čudne ljubavi. Naravno da su nas roditelji grlili i ljubili, ali sve te stvari koje je morala majka da radi u kući, radila sam ja. Mesila hleb, hranila stoku... Ipak, nisam njenom željom krenula da pevam, niti svojom, već Božjom", kazala je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna