Lepa Brena potekla je iz velike i složne porodice, a roditelji su joj bili ogromna podrška u životu. Kako je odrasla u teškim uslovima, morala je rano da počne da radi. Započela je studije na Prirodno-matematičkom fakultetu, ali ih je napustila jer je shvatila da mora da uzme život u svoje ruke i krene da zarađuje.

"Nekih šest meseci tokom studiranja sam bila jako gladna. Htela sam da uštedim novac i da na neki način budem ravnopravna sa mojim prijateljima koji nisu imali puno novca. Štedela sam tako što sam jela hleb i jogurt. Posle nekog februara mi se sve to smučilo i odlučila sam da uzmem svoj život u svoje ruke. Nisam imala uspešne, bogate i moćne roditelje. Otišla sam u Brčko tamo sam srela Lira šou, posle toga Slatki greh", kaže Brena koja je tada odlučila da bude drska kako bi uspela u šoubiznisu.

"Poručila sam im da trebaju da čuju devojku koja ume i zna da peva, na šta su oni meni rekli da je to veoma drsko. Ja sam im odgovorila: "Drska sam, baš zbog toga što znam da posedujem kvalitete". Tada sam počela da radim sa njima, na veliko nezadovoljstvo mojih roditelja, koji su želeli da ja završim fakultet. Morala sam da uzmem život u svoje ruke. Sve nakon toga je istorija",  zaključila je Brena, a prenosi "Mokrogorska TV".

Brena je teško podnela gubitak roditelja. Njen otac  Abid 2010. godine doživeo je saobraćajnu nesreću nakon koje je izgubio životnu bitku i to na pevačicin rođendan. Samo 4 godine kasnije, na dan porodične slave, Breni je preminula i majka Ifeta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna